PERSRELATIES

persrelatiesMediarelaties... is véél meer dan het hebben van een database met journalisten. Wij kennen de pers en onze persoonlijke relaties bevorderen perscontacten. Wij creëren persaandacht die interessant is voor U en voor de journalist. Een win-win situatie dus.

VRAAG OFFERTE

Wij werken ook op een strategisch niveau en denken samen met u.

Mediarelaties tillen uw externe communicatie naar een hoger strategisch niveau.

Public relations en mediarelaties zijn gebaseerd op goede persoonlijke contacten en kennis van de behoefte van journalisten.

Een uitgekiende strategie zorgt er niet alleen voor dat het verhaal in de media komt, maar dat uw belangen maximaal worden gediend.

Efficiënte mediarelaties zorgen ervoor dat steeds nieuwe opportuniteiten worden ontdekt en dat de juiste kanalen beschikbaar zijn om ze te benutten.

Public Affairs Management
Als uw zaak of sector op de politieke agenda staat en u onder de loupe ligt, helpen we u te achterhalen hoe politici en hun kiezers denken, wat hun volgende zet zal zijn en hoe u daar best op anticipeert.

 NEEM CONTACT

 

Crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie berust op drie principes: informatievoorziening, schadebeperking en betekenis geven. Op deze drie domeinen verlenen wij advies en ondersteuning.

Leer meer

Mediatraining

Hoe sta ik de pers te woord? Wat zeg ik, wat zeg ik niet en hoe zeg ik het ? Over dit en nog veel meer bieden wij mediatraining op maat aan. Onze coach is een topexpert: Johan Op de Beeck, gereputeerd tv-journalist en mediakenner.

Leer meer

Presentatietraining

Presentatietraining: uw presentatie of speech overtuigend, krachtig en inspirerend maken.

Leer meer