Referenties Een greep uit de reacties van enkele klanten

 • Default
 • Title
 • Belgacom

  Belgacom

  "Een opleiding met concrete tips & tricks, die direct toepasbaar zijn en de impact van de communicatie drastisch vergroten." Geert Standaert, Vice-president Belgacom. “Een zeer hands-on training met gemakkelijk te onthouden technieken. Johan Op de Beeck kent de materie door en door “.
  Luc Claes, Directie Belgacom
 • Europ Assistance

  Europ Assistance

  "Europ Assistance wilde voorbereid zijn op omstandigheden waarbij wij zelf in het oog van de storm zouden terechtkomen. Voor deze crisiscommunicatie kunnen wij ons moeilijk een betere coach voorstellen dan Johan. We hebben niet enkel veel nieuwe inzichten verworven, we hebben ook hard gelachen."
  Bruin Burgois, Managing Director, Europ Assistance Belgium
 • Ikea

  Ikea

  "Eindelijk een training waar je echt wat aan hebt. Hier kom je jezelf nog's tegen. Een uitstekende coaching bij contacten met de media ".
  Het managment van Ikea Belgium
 • BASF

  BASF

  "Zeer interessant om mediatraining te krijgen van iemand die als ex-journalist het klappen van de zweep kent. Zeer veel aan gehad, zeer praktijkgericht en opbouwend."
  Managers BASF ANTWERPEN
 • Aedifica

  Aedifica

  "Deze mediatraining heeft mij op zeer korte termijn een inzicht in de werking van de media opgeleverd. Als beursgenoteerd bedrijf hebben we regelmatig contacten met de media : ik stel vast dat zijn mediatraining inderdaad helpt om onze boodschap aan bod te laten komen."
  Stefaan Gielens, CEO
 • Sanoma Magazines

  Sanoma Magazines

  "Een onmisbare opleiding als je perscontacten hebt! Met relatief weinig inspanning een maximum aan resultaat. Noodzakelijk voor iederen die in het openbaar iets over een bedrijf met vertellen. Volledig gebaseerd op relevante praktijkervaring en zeer efficiënt qua toepassingen..."
  Hoofdredacteurs van Sanoma magazines
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken

  Ministerie van Buitenlandse Zaken

  "Bedankt nogmaals voor uw bijdrage tijdens de crisisoefening alsook voor uw cursussen die door onze stagiairs unaniem lovend worden geprezen".
  Bruno Neve, stageleider FOD Buitenlandse Zaken
 • Egemin

  Egemin

  "De mediatraining met Johan is aangenaam omdat Johan op zijn vlotte manier een aantal praktijkgerichte richtlijnen geeft, en daarbij wordt al wel eens gelachen. Deze training vormt een wezenlijke bijdrage in je professionele omgang met de media. Een absolute aanrader !"
  Jan Vercammen, CEO
 • Cobelfret

  Cobelfret

  "De bijdrage van Johan Op de Beeck was grondig en van hoog gehalte . Hij heeft ons geholpen om woordvoerders te zoeken, die daarna ook een gedegen en doelgerichte mediatraining kregen. De prijs die we betaalden vonden we zeer aanvaardbaar voor het behaalde resultaat".
  Paul Bertolo, Manager Claims Insurance Legal Dpt